“Ska bli en given leverantör av innovativa juridiska tjänster”

“Ska bli en given leverantör av innovativa juridiska tjänster” Foto: Synch Foto: Synch

Bankrättsexperten Johan Ragnar om Synchs nysatsning: Ska utveckla entreprenörskap och digitalisering i Öresundsregionen.

Synch anställer skånebaserade advokaten Johan Ragnar med syfte att”befästa byråns position i Öresundsregionen”.
Johan Ragnar har bland annat spetskompetens inom bolagsstyrning, finansiella tillståndsfrågor och compliance. Utöver ansvaret för närvaron i Skåne är tanken att han också ska utveckla byråns erbjudande inom bank- och finansrätt.

”Regionen erbjuder en enorm potential ”

Målsättningen är att göra ytterligare rekryteringar i södra Sverige.
– Det är väldigt roligt att kunna etablera närvaro i Skåne och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att göra Synch till en given leverantör av högkvalitativa och innovativa juridiska tjänster här. Regionen erbjuder en enorm potential för Synch att fortsätta den fantastiska resa som byrån påbörjat för drygt fyra år sedan, säger Johan Ragnar enligt ett pressmeddelande.

”Vi erbjuder sannolikt det största teamet med fokus på tech och digital business i Norden”

– Vi ser ett starkt intresse och stor potential till expansion i området och kommer under första halvåret anställa ytterligare jurister. Genom vårt kundnära och integrerade arbetssätt erbjuder vi sannolikt det största teamet med fokus på tech och digital business i Norden, säger Jim Runsten, vd för Synch, i pressmeddelandet.

Relaterade Artiklar