Sjätte gången gillt? – nominera “Advokaternas advokat”

Sjätte gången gillt? – nominera “Advokaternas advokat” Foto: Fredrik Sandberg / TT / Foto: Fredrik Sandberg / TT /

Nu kan du påverka vem som blir Advokaternas advokat 2018

I sex år har Legally yours låtit advokaterna svara på vilken kollega de helst skulle anlita som försvarare – respektive i ett affärsjuridiskt ärende. Omröstningen brukar få stor uppmärksamhet i andra medier.
2017 vann Johan Eriksson respektive Erik Sjöman de olika kategorierna. Före Eriksson var det femte året i rad, för Sjöman var det andra gången.
Varje år hör många advokater av sig i efterhand för att de inte har stått med på våra utskickslistor och därför inte fått möjlighet att göra sin röst hörd.
Därför kan du redan nu höra av dig med förslag på advokater som du vill nominera. Förklara vilken kategori som nomineringen avser och skriv även din mailadress.
Ifall du är advokat eller biträdande jurist kommer du också få möjlighet att delta i själva omröstningen, som skickas ut i mars.
Skriver du in din mailadress så är du också garanterad att få Legally yours nyhetsbrev varje onsdag.

Blendow Publishing AB, org. nr 556954-9628, Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av din nominering. Behandlingen sker i enlighet med Blendow Publishings vid var tid gällande integritetsskyddspolicy.

Relaterade Artiklar