”Har diskuterat högt och lågt – finns ingen osämja”

”Har diskuterat högt och lågt – finns ingen osämja” Foto: MAQS Foto: MAQS

Lämnar MAQS för Setterwalls: ”Vi är alla vänner”

Branschtidningen Fastighetsvärlden har rapporterat att Patric Olofsson, expert på fastighetstransaktioner, går till Setterwalls. Tre ytterligare medarbetare – advokaten Magnus Steninger och biträdande juristerna Sonny Ragnerstam och Beatrice Axelsson ¬ – följer med honom dit.
– Vi har helt enkelt olika syn på hur vi ska driva verksamheten, kommenterar Patric Olofsson.
– -Vi på MAQS har expanderat verksamheten, det går fantastiskt bra ekonomiskt och vi är alla vänner. Men vi har kommit fram till att vi har olika syn på hur vi ska driva byrå. Då har vi gemensamt bestämt att det är bättre att vi delar på oss.
– Det finns sakfrågor där vi har olika synpunkter. Där har vi diskuterat högt och lågt, och länge. Men det finns ingen osämja.

”Det finns sakfrågor där vi har olika synpunkter. Där har vi diskuterat högt och lågt, och länge. Men det finns ingen osämja”

Varför vill du gå till Setterwalls i stället?
– Setterwalls blir Sveriges tredje största byrå när Lindahl spricker. De har haft en utveckling under de senaste åren som varit fantastisk. De har utökat sin M&A-verksamhet och har allt som jag behöver runtomkring i form av finansiering, miljö och entreprenadrätt. Allt finns på en helt annan nivå där.

MAQS-delägaren Patrik Essehorn – även han inriktad på fastighetstransaktioner – går vid årsskiftet till en annan nystartad byrå tillsammans med ytterligare medarbetare från MAQS fastighetsavdelning.
Samtidigt har Hannes Snellman gjort klart med att tvistelösningsexperterna Pontus Ewerlöf och Martin Rifall ansluter till byrån tillsammans med sitt team.

Relaterade Artiklar