Byrån ökar nästan 20 procent – når ny toppnotering

Byrån ökar nästan 20 procent – når ny toppnotering DLA Pipers Peter Näslund DLA Pipers Peter Näslund

DLA Piper: ”Vi har en tydlig strategi över hur vi ska konkurrera med de stora, lokala advokatfirmorna”.

I februari 2016 gick DLA Nordic samman med globala DLA Piper. I ett pressmeddelande redovisar nu firman resultaten från det senaste räkenskapsåret. Siffrorna visar en omsättningsökning till 374 miljoner kronor, jämfört med 313 miljoner föregående år. En ökning på nära 20 procent.
Ökningen med nära 20 procent innebär en ny toppnotering.

Byrån har idag 160 anställda i Sverige och totalt omkring 630 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Århus.
Byrån konstaterar att målsättningen är att utmana de stora lokala byråerna och de finansiella resultaten från senaste räkenskapsåret visar att klienterna uppskattar den heltäckande och högkvalitativa rådgivningen.

”Vi kan se redan nu se att vår storleksökning värdesätts av klienterna”

– Det är oerhört glädjande att vi redan nu kan se resultatet att vår storleksökning värdesätts av klienterna, vilket ger oss ytterligare resurser att utveckla vårt erbjudande, säger Peter Näslund, Managing Partner på DLA Piper Sverige, i pressmeddelandet.

– Vi har en tydlig strategi över hur vi ska konkurrera med de stora, lokala advokatfirmorna, och vår starka globala position och unika marknadsnärvaro i Norden kommer ge extra kraft i det. Våra första steg mot framtidens advokatfirma är tagna och vi ser med stor tillförsikt fram emot vad som komma skall, säger Anders Malmström, styrelseordförande för DLA Piper Sverige.

Relaterade Artiklar